ΕΝΕΣΙΜΑ ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΑ - ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ

Εάν αναζητάτε τρόπο να βελτιώσετε την εμφάνιση σας με μία εντελώς φυσική και ασφαλής ουσία που πετυχαίνει άμεσα ορατό αποτέλεσμα για μεγάλο χρονικό διάστημα, τα εμφυτεύματα με Υαλουρονικό οξύ έχουν δημιουργηθεί για εσάς. Το Υαλουρονικό οξύ είναι ένα διάφανο κρυσταλλικό gel που βρίσκεται από τη φύση μας στο ανθρώπινο σώμα. Το Υαλουρονικό οξύ συγκρατεί νερό στο δέρμα, δίνοντας του όγκο και ελαστικότητα. Είναι μια μοναδική μορφή μη ζωικού, σταθεροποιημένου Υαλουρονικού οξέος και ένας φυσικός πολυσακχαρίτης, ο οποίος αποτελεί σημαντικό δομικό στοιχείο του δέρματος και των υποδόριων και συνθετικών ιστών, καθώς και του αρθρικού ιστού και του αρθρικού υγρού. Όσο μεγαλώνουμε, η φυσική μας παραγωγή σε Υαλουρονικό οξύ μειώνεται, και μάλιστα 1% κάθε χρόνο!
 
Το Υαλουρονικό οξύ χρησιμοποιείται σε ενέσιμη μορφή για:

  1. γέμισμα  και  διόρθωση ρυτίδων και αυλακών
  2. αύξηση όγκου και καλύτερη διαμόρφωση χειλιών
  3. αύξηση όγκου στα ζυγωματικά και στις παρειές
  4. διαμόρφωση περιγράμματος προσώπου
  5. υγρό  «Face Lift»
  6. διόρθωση ουλών ακμής ή τραύματος
  7. ενυδάτωση και λείανση επιδερμίδας και δέρματος (μεγάλης διάρκειας)

Εφαρμογή Υαλουρονικού Οξέος
Ανάλογα με την ανάγκη του κάθε ασθενούς, μπορεί να προηγηθεί μια αναισθητική τοπική αναισθησία (νευρομπλόκ) με Ξυλοκαίνη - όπως γνωρίζουμε από τον οδοντίατρο – ή μόνο μια αναισθητική κρέμα (“Emla”). Το υλικό εφαρμόζεται σε ενέσιμη μορφή στο δέρμα ή στον υποδόριο ιστό, γεμίζοντας και διορθώνοντας άμεσα και με σχεδόν ανώδυνο τρόπο ρυτίδες, αύλακες ή χείλη.
 
Μια απλή και γρήγορη συνεδρία με ενέσιμο Υαλουρονικό οξύ συμπληρώνει τη χαμένη ποσότητα και βελτιώνει άμεσα την εμφάνισή σας,  αναδεικνύοντας το περίγραμμα του προσώπου σας, δημιουργώντας πιο γεμάτα χείλη και σβήνοντας γραμμές και ρυτίδες. Το Υαλουρονικό οξύ προσθέτει όγκο στο δέρμα σας, επιτρέποντας όμως να διατηρείται η φυσική έκφραση του προσώπου!  Σε χρόνο λιγότερο απ' ότι κρατά ένα μεσημεριανό διάλειμμα από τη δουλειά σας, μπορείτε να έχετε ολοκληρώσει μία θεραπεία με Υαλουρονικό οξύ και κατόπιν να συνεχίσετε κανονικά τις δραστηριότητες σας. Δεν απαιτείται κανένας προληπτικός έλεγχος. Τα αποτελέσματα της εφαρμογής διαρκούν – αναλόγως με το σημείο τοποθέτησης αλλά και με την επιλογή προϊόντος – από 6 έως 18 μήνες!
 
Το εξειδικευμένο δερματολογικό ιατρείο της κυρίας Σκεφοπούλου χρησιμοποιεί μόνο προϊόντα Υαλουρονικού Οξέος άριστης ποιότητας & μέγιστης διάρκειας!
 
Για πιο σαφή ενημέρωση, παρακαλώ επισκεφτείτε τις παρακάτω διευθύνσεις: