ΕΝΕΣΙΜΑ ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΑ - FILLERS

          Υπάρχουν ενέσιμα εμφυτεύματα ποικίλων ειδών που αποτελούνται από διαφορετικά υλικά και προσφέρουν αποτελέσματα μικρής, μεγάλης ή πολύ μεγάλης διαρκείας. Το πιο γνωστό και πιο φυσικό υλικό είναι το Υαλουρονικό οξύ, αλλά τα τελευταία χρόνια χρησιμοποιούνται και άλλες ενέσιμες θεραπείες, όπως το Ellanse και το Aquamid τα οποία αναφέρονται παρακάτω. 

Εάν αναζητάτε τρόπο να βελτιώσετε την εμφάνιση σας με εντελώς φυσικό και ασφαλές τρόπο που πετυχαίνει άμεσα ορατό αποτέλεσμα για μεγάλο χρονικό διάστημα, τα εμφυτεύματα με Ellanse ή Aquamid  έχουν δημιουργηθεί για εσάς.

               Τα ενέσιμα εμφυτεύματα (fillers) χρησιμοποιούνται για:

  1. γέμισμα  και  διόρθωση ρυτίδων και αυλάκων
  2. αύξηση όγκου και καλύτερη διαμόρφωση χειλιών
  3. αύξηση όγκου στα ζυγωματικά και στις παρειές
  4. διαμόρφωση περιγράμματος προσώπου
  5. υγρό  «Face Lift»
  6. διόρθωση ουλών ακμής ή τραύματος
  7. ενυδάτωση και λείανση επιδερμίδας και δέρματος (μεγάλης διάρκειας)
  8. άμεση ανανέωση ραχιαίας επιφάνειας χεριών 
  9. διαμόρφωση κάτω γνάθου και ρινός
  10. αύξηση όγκου στους κροτάφους

                   Το Ellanse χρησιμοποιείται από το 2009 και αποτελείται κατά 70% από Carboxymethl Cellulose φυτικής προέλευσης, που προσφέρει άμεσα ορατά αποτελέσματα, και κατά 30% από Polycaprolactone, που ειναι ένας βιο-ενεργετής και δρα μέσω της αύξησης κολλαγόνου, που συνεφέρει σημαντικα στη μεγάλη διάρκεια του Ellanse. Είναι απολύτως βιοαπορροφήσιμο και ένα 100% ασφαλές προϊόν. Η εφαρμογή του Ellanse γίνεται απολύτως αν΄ψδυνα λόγω υποδόριας τοποθέτησης με μικρο-κάνουλα, χωρίς κανένα κίνδυνο για μελανιά, πρήξιμο, φλεγμονή ή πόνο - ακόμη και μετά την εφαρμογή! Τα αποτελέσματα είναι πραγματικά απόλυτα φυσικά και εντυπωσιακά! Ο μέσος χρόνος διάρκειας του Ellanse είναι 2 χρόνια.

              Το Υαλουρονικό οξύ είναι ένα διάφανο κρυσταλλικό gel που βρίσκεται από τη φύση μας στο ανθρώπινο σώμα. Το Υαλουρονικό οξύ συγκρατεί νερό στο δέρμα, δίνοντας του όγκο και ελαστικότητα. Είναι μια μοναδική μορφή μη ζωικού, σταθεροποιημένου Υαλουρονικού οξέος και ένας φυσικός πολυσακχαρίτης, ο οποίος αποτελεί σημαντικό δομικό στοιχείο του δέρματος και των υποδόριων και συνθετικών ιστών, καθώς και του αρθρικού ιστού και του αρθρικού υγρού. Όσο μεγαλώνουμε, η φυσική μας παραγωγή σε Υαλουρονικό οξύ μειώνεται, και μάλιστα 1% κάθε χρόνο!

              Το Aquamid είναι ένα μόνιμο υδροφιλικό τζελ από Πολυακρυλαμίδη που χρησιμοποιείται στην Ευρώπη εδώ και πολλά χρόνια και ειδικά για αύξηση όγκου χείλεων με πολύ ικανοποιητικά αποτελέσματα. Χρησιμοποιείται και σε άλλη σημεία του σώματος με πολύ σταθερά και καλά αποτελέσματα.

Εφαρμογή των fillers:
            Ανάλογα με την ανάγκη του κάθε ασθενούς, μπορεί να προηγηθεί μια αναισθητική τοπική αναισθησία με Ξυλοκαίνη – όπως την γνωρίζουμε και από τον οδοντίατρο – ή μόνο μια αναισθητική κρέμα (“Emla”). Τα υλικά εφαρμόζονται με ενέσιμη τεχνική στο δέρμα ή στον υποδόριο ιστό,  γεμίζοντας και διορθώνοντας άμεσα και με σχεδόν ανώδυνο τρόπο ρυτίδες, αύλακες ή χείλη.  Όποιο υλικό και εάν χρησιμοποιηθεί το αποτέλεσμα είναι πάντα απολύτως φυσικό και ευχάριστο και μπορείτε αμέσως μετά την εφαρμογή να επιστρέψετε στις δραστηριότητες σας.