ΑΝΑΙΜΑΚΤΗ ΒΛΕΦΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ ΜΕ PLASMA LIGHT

H μη χειρουργική βλεφαροπλαστική είναι μια νέα, επαναστατική και εντυπωσιακή θεραπεία που εφαρμόζεται με μεγάλη επιτυχία τα τελευταία χρόνια και θεωρείται η βλεφαροπλαστική του μέλλοντος!

Αυτή η πρωτοποριακή και καινοτόμος τεχνολογία χρησιμοποιεί το πλάσμα - που σχηματίζεται μέσω ιονισμού των ατμοσφαιρικών αερίων - για άμεση συρρίκνωση και σύσφιξη των ινών του δέρματος. Η μέθοδος δεν χρησιμοποιεί νυστέρι ή λέιζερ για την απομάκρυνση της περίσσειας του δέρματος, αποφεύγοντας με αυτόν τον τρόπο όλους τους κινδύνους που ενυπάρχουν στην παραδοσιακή χειρουργική επέμβαση.

Πώς εφαρμόζεται το PLASMA LIGHT;

Η συσκευή PLASMA LIGHT χρησιμοποιεί ένα μικρό ηλεκτρικό τόξο, που μοιάζει με κεραυνό, προκειμένου να αυξηθεί επιλεκτικά η θερμοκρασία σε μία συγκεκριμένη ζώνη, εξατμίζοντας τους δερματικούς ιστούς, χωρίς να επηρεάζονται οι βαθύτερες στιβάδες. Η θεραπεία γίνεται μέσω επιφανειακών πολλαπλών μικρών βλαβών ακριβώς στα σημεία που περισσεύει το δέρμα βλεφάρων, προκαλώντας μια εξάχνωση των επιφανειακών κερατινοκυττάρων, χωρίς να προκαλέσει αιμορραγία και - το πιο σημαντικό! - χωρίς καμία ζημία στον περιβάλλοντα και υποκείμενο ιστό. Γι αυτό δεν δημιουργούνται ουλές ή ασυμμετρίες. Η εφαρμογή είναι τελείως ανώδυνη εφόσον γίνεται μετά από χρήση αναισθητικής κρέμας ή ενέσιμης Ξυλοκαϊνης.

Πόσο διαρκεί μία συνεδρία;

Μια τυπική συνεδρία θα διαρκέσει 15 λεπτά έως 45 λεπτά, ενώ η προετοιμασία περιλαμβάνει μια επάλειψη τοπικής αναισθητικής κρέμας έως μια ώρα πριν την θεραπεία ή ενέσιμης Ξυλοκαϊνης αμέσως πριν την εφαρμογή.

Ποιος είναι ο χρόνος αποθεραπείας;

Ο ασθενής μετά την εφαρμογή μπορεί συνήθως να επιστρέψει στην εργασία του και στις δραστηριότητές του την ίδια μέρα, και δεν χρειάζεται να λάβει κάποια ειδική φαρμακευτική αγωγή, ούτε ιδιαίτερες και αυστηρές προφυλάξεις. Μπορεί όμως να παρουσιαστεί ένα προσωρινό πρήξιμο που διαρκεί μία ή δύο μέρες. Μέχρι να εξαφανιστούν τα σημαδάκια, που σταδιακά επουλώνονται μέσα σε λίγες ημέρες, καλύπτονται με ένα απλό make-up ή με μια αντιβιοτική αλοιφή. Πρέπει όμως να αποφεύγεται η έκθεση στον ήλιο τις πρώτες εβδομάδες μετά την θεραπεία. 

Πόσες συνεδρίες χρειάζονται;

Οι περισσότεροι άνθρωποι βλέπουν αισθητό αποτέλεσμα μετά την πρώτη θεραπεία, αν και ορισμένοι μπορεί να χρειαστούν περισσότερες από μια συνεδρία αναλόγως του βαθμού χαλάρωσης του δέρματος και της πτώσης βλεφάρων.