ΕΝΕΣΙΜΑ ΝΗΜΑΤΑ - PDO, Silhouette Soft & Cog

                  με Πολυκαπρολακτόνη (Polycaprolactone)

Άμεση ανόρθωση προσώπου με Νήματα COG με Πολυκαπρολακτόνη ή Νήματα με Silhouette SoftΜια καινοτομία παρουσιάζουν τα νήματα Cog με Πολυκαπρολακτόνη (Polycaprolactone) και τα νήματα Silhouette Soft που προσφέρουν ένα 

μη χειρουργικό Mini-Lifting προσώπου

, βελτιώνοντας άμεσα την χαλάρωση και το περίγραμμα του προσώπου. Οι επαναστατικές μέθοδοι με νήματα Cog με Πολυκαπρολακτόνη ή με νήματα Silhouette Soft εφαρμόζονται στο ιατρείο χωρίς τομές ή πόνο και χωρίς φόβο επιπλοκών. Τα νήματα προσφέρουν μια άμεση ανόρθωση και μια εντυπωσιακή έμμεση νέο-κολλαγονογένεση μέσω της Πολυκαπρολακτόνης ή μέσω  του πολυγαλακτικού οξέος, ενώ είναι 100% βιο-απορροφήσιμα. Η ανώδυνη διαδικασία εφαρμογής περιλαμβάνει τοπική αναισθησία και διαρκεί περίπου 60 λεπτά. Η εφαρμογή των νημάτων  γίνεται πάντα υποδόρια. Είναι μια ιδανική μέθοδος για γυναίκες και άνδρες που θέλουν να αποφύγουν τον κίνδυνο χειρουγικών επιπλοκών ή να καθυστερήσουν ένα χειρουγικό Lifting προσώπου. Η διατήρηση του αποτελέσματος διαρκεί 18 έως και 24 μήνες. Συνδυάζεται και με άλλες αισθητικές θεραπείες ανανέωσης. Τα αποτελέσματα ανόρθωσης είναι πραγματικά εντυπωσιακά.

Ενδείξεις για νήματα Cog με Πολυκαπρολακτόνη ή νήματα Silhouette Soft:

  1. χαλάρωση του περιγράμματος προσώπου
  2. έντονες ρινοπαρειακές αύλακες
  3. έντονες ρυτίδες "πικρίας" (marionette lines)
  4. διπλοσάγουνο λόγω χαλάρωσης

Τα ενέσιμα νήματα PDO προσφέρουν μια αποτελεσματική και ασφαλή ενδοδερμική τοποθέτηση νημάτων χωρίς νυστέρι. Μπορούν να τοποθετηθούν γρήγορα και ανώδυνα – μετά από τοπική αναισθησία - σε διάφορα σημεία του προσώπου, στο λαιμό αλλά και σε οτιδήποτε σημείο του σώματος. Τα ενέσιμα νήματα είναι 100% βιο-απορροφήσιμα και προσφέρουν άμεση και μακροπρόθεσμη διόρθωση ρυτίδων και χαλάρωσης.  Επιπλέον, η έντονη διέγερση της παραγωγής κολλαγόνου, ελαστίνης και υαλουρονικό οξέος στο δέρμα βοηθά στη μεγαλύτερη διάρκεια και αποτελεσματικότητα των νημάτων.Τα ενέσιμα νήματα PDO χρησιμοποιούνται τα τελευταία 5 χρόνια ευρέως και παγκοσμίως στην αισθητική ιατρική. Τα νήματα περιέχουν το υλικό PDO (Πολυδιοξανόνη) που χρησιμοποιείται εδώ και πολλά χρόνια στην κατασκευή χειρουργικών ραμμάτων για την συρραφή διαφόρων ιστών του σώματος. Παρ’ όλου που η Πολυδιοξανόνη απορροφάται πλήρως μέσα σε 6 – 8 μήνες, η επιπλέον διέγερση κολλαγόνου και ελαστίνης προσφέρει μια πολύ μεγαλύτερη διάρκεια που μπορεί να πλησιάσει ακόμη και τα 2 χρόνια.

Ενδείξεις για νήματα PDO:

  1. Ρυτίδες  και αύλακες σε πρόσωπο, λαιμό και décolleté
  2. Χαλάρωση προσώπου, χειρών, μηρών, κοιλίας και γλουτών
  3. Ανόρθωση περιγράμματος προσώπου

Εφαρμογή των ενέσιμων νημάτων PDO και διάρκεια αποτελέσματος
Η εφαρμογή των ενέσιμων νημάτων γίνεται μέσα σε 45 - 60 λεπτά, μετά από τοπική αναισθησία. Ο αριθμός νημάτων ποικίλλει αναλόγως με την ανάγκη του κάθε ασθενούς. Το αποτέλεσμα είναι ορατό αμέσως μετά την εφαρμογή και συνεχίζει να βελτιώνεται λόγω νεο-κολλαγονογένεσης που ακολουθεί μετά. Συνήθως μπορούμε να επιστρέψουμε στις δραστηριότητες μας άμεσα. Τα αποτελέσματα επανόρθωσης και διόρθωσης ρυτίδων και χαλάρωσης βελτιώνονται σε σημαντικό βαθμό στις επόμενες 2 – 3 εβδομάδες, ενώ το μέγιστο αποτέλεσμα παρατηρείται στους 3 μήνες. Σε χρονικό διάστημα 6 – 8 μηνών απορροφώνται  τα νήματα πλήρως, ενώ ο οργανισμός έχει δημιουργήσει ένα πλέγμα από κολλαγόνες και ελαστικές ίνες γύρω από τα νήματα, αποτελώντας μια συνεχής αποτελεσματικότητα που διαρκεί από 18 έως και 24 μήνες.

Πριν την εφαρμογή:

  1. Διακοπή λήψης ασπιρίνης και Βιταμίνης Ε για 10 ημέρες.
  2. Διακοπή χρήσης αντιφλεγμονωδών φαρμάκων και λήψης αλκοόλ για 24 ώρες.

Τα ενέσιμα νήματα μπορούν να συνδυαστούν εύκολα και με ασφάλεια με οτιδήποτε άλλη θεραπεία.